samal ajal pariisis

Nii, Euroopas läbi viidavate rahutuste taga on ajaveebnikud ja SMS-sõnumid, nagu kirjutab International Herald Tribune (via Joi Ito, sealt leiab ka lingi Thomas Cramptoni asjassepuutuvale podcastile). Õnneks hakkab olukord rahunema (eilse AK andmetel olla öösel põletatud tervelt 100 autot vähem), nüüd on aega hakata lahkama probleemide juuri:

Those prosecuted for inciting violence in their postings this week included a 14-year-old from Aix-en-Provence who called on rioters to attack police stations, according to Justice Minister Pascal Clément.

Kas tõeline üleskutse mässule ja blogi kui rahvamasside kontrollimise vahend… või äkki lihtsalt veidi kontrollimatu sõnavalikuga noored?

Antud olukorras ma muidugi kujutan üsna elavalt ette, kuidas kommunikatsioon puhkenud leegil kustuda ei lase… Kõigil adrenaliin laes, saaks aga kellelegi pasunasse anda, midagi põlema pista… “Lähme?” “Lähme!” oleks nähtavasti piisav…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Marek
    Lisatud 11. nov. 2005 kell 00:36 | Püsiviide

    tartu ratepedede kakluse siseinfo liigub kuuldavasti sarnaselt. blogide asemel on aga see roosa suhtlusportaal. irooniline on, et väidetavalt sai konflikt alguse sealtsamast rate keskkonnast. tehnoloogia on vorm või sisu?