noored noored

Otsisin laupäevast saati konteksti millesse pista Postimehe lugu Tartu kaklejad tulid kurikatega — täpsemalt siis viide “rate.ee’s tülli pööranud tüdrukutele”. Tänud muidugi Postimehele, et loo pealkiri ei olnud näiteks “Kuniks justiitsminister Delfiga madistas lõi tõeline vaen leekima rate.ee’s”.

Aga kontekst — danah boyd Growing up in a culture of fear: from Columbine to banning of MySpace (algne viide Corante Many-to-Many postitusest).Soovitan lugeda ka kommentaare, näiteks on üks väga hea kirjeldus Columbine’i tulistamise viiendast aastapäevast, kahest noorest filmifännist ja meedia tõlgendustest (muideks Kathy Sierralt, kellega sai kevadel ka üks pikem KUKUs eetris käinud intervjuu tehtud).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. kaur
    Lisatud 16. nov. 2005 kell 17:06 | Püsiviide

    v.h. artikkel tolt danahilt! tänud viitamast!