mehh türklane

Amazon testib “mehhaanilist türklast”, kus sinul kui kasutajal on võimalik lahendada ülesandeid mida inimene teeb paremini kui masin ja tiba raha teenida. Minul hetkel miskipärast ei õnnestu see asi, aga panen lingi et oleks meeles hiljem uuesti proovida.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Marko
    Lisatud 8. nov. 2005 kell 10:58 | Püsiviide

    Türklane on superlaisk… aega läheb sõna otseses mõttes terve igavik enne kui sinu töö läbi vaadatakse. Võiks veel lisada, et nö. “valed vastused” kahandavad oodatavat tulu.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)