käitumise talumisest olulise avaliku huvi tõttu

Ei saa jätta linkimata Wolli super-hüper-lingitud analüüsile: Härjavõitlus tuuleveskitega.

  1. kodanikud: palun lugege ja saage aru
  2. meedia: palun avaldage, võimalikult loetava koha peal
  3. meedia & õiguse-õppejõud: õpetage oma tudengeid kah niimoodi kirjutama

Keda see teema ei huvita võiks aga oma reedest päeva veeta Vabalogi seltsis: Pidev-valimistest ja Tehingukuludest koos tagasihoidlikuma alternatiiviga, Hobuvankrist raudteel ehk järjekordselt pidev-valimistest ja Majandusteadlased mänguteooria rakendamisest. Kuigi meil on JS’iga teatavaid erimeelsusi (ja ma selgitan oma poolt niipea kui rohkem aega saan) on tegemist väärt lugemisega, tänud!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. BC
    Lisatud 14. okt. 2005 kell 17:44 | Püsiviide

    veidi teemaväliselt: vaatan et su webileht avanem ikka vahest väga aeglaselt.. võrreldes teiste lehtedega. et mõte selline: praegu sul on terve ühe kuu sissekanded siin pealehel väljas, et võibolla piisab kui nädala kaupa seda teha :)

    lugeja/külastaja:
    BC

    • Martin Vahi
      Lisatud 15. okt. 2005 kell 23:29 | Püsiviide

      Minu t2helepanek on, et v8ibolla on siin tegu
      Firefox-ispetsiifilise juhtumiga.

      Ma olen t2hele pand, et v2hemalt kunagi(versioon 1.0.1 ning v8ibolla ka m8ni hilisem versioon) oli aeg, mil Firefox ei tulnud h2sti pikkade lehekylgedega toime. Firefox 1.0.7 kohta ma ei oska 8elda, sest mul ei ole hiljuti nii v2ga pikki lehti ette tulnud ja Petsi lehekylje ettetulemise kiiruse yle ma ei kurda.

      N2iteks vanasti, kui K-arvutisalongil olid k8ik
      detailid yhe pika lehekylje peal, jooksis Firefox
      praktiliselt kinni, st. tal l2ks s8na otseses m8ttes umbes 5 min lehe laadimiseks ja lehekylje ylesse-alla kerimine oli nii tiguaeglane ja vaevaline, et kohe v2ga raske oli 8iget lehe osa ekraanile saada. Samas, teised lehitsejad(Microsoft IE Explorer ja Konqueror) t66tasid laitmatult, leht oli kiiresti olemas ja kiiresi ylesse-alla-keritav.

    • Peeter Marvet
      Lisatud 18. okt. 2005 kell 08:50 | Püsiviide

      ma kahtlustan, et probleem on pigem minu servu ajutises ülekoormuses, sest kui seal olevat 1000++ saiti tabab miski referer-spämmi rünnak on olukord ikka üsna nutune…