atm ui

Teller kirjutab raha-seina uuenenud kasutajaliidesest. Käisin just saksamaal ja sealt üks nipp mille meie pangad võiksid hommepäev kasutusele võtta — nimelt on PIN-koodi toksimise ajal ekraanil kujutatud vasaku käega varjatud numbriklaviatuuri tuletades kodanikele meelde, et nimelt nii iga turvateadlik inimene ka teeb.

Esimene pank, kes selle meilgi rakendab, saab avalikult kiidetud järgmises Tehnokratis. Bensuautomaatide operaatorid võivad kah konkureerida, aga neil on natu keerulisem sest tuleb vist kleepsud trükkida.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)