tehnokrati avalik salvestus?

Mulle hakkas kangesti meeldima see skypecasting-moel saate tegemine ehk osade osalejate kaasamine üle Skype. Olen juba mõnda aega plaaninud Tehnokrati salvestused “avalikeks” kuulutada st proovida mis saab, kui asjast huvitatutel on võimalik salvestuse ajal sõna sekka öelda. Kuulutame välja teema ja aja, keskid on koos ümber puldi ja keskid netis, kui tahavad kuulavad niisama ja kui tahavad kobisevad sekka. Oleks selle vastu huvi? Ja mis siis … näiteks neljap õhtu teemaks võtta?

Teine asi: Telleril on midagi tunniste podcastide vastu (samal teemal ka ingl.k) ja ta toetab Kika pakutud lahendust. Kommentaarid? Pikka arutlust kas-tund-on-pikk teemal võib muideks jälgida läbi ForImmediateRelease podcasti, nädalast nädalasse (PR-teemaline saade, olen muideks suht püsikuulaja).

Kolmas asi: nende kahe eelmise asja kohta võib mulle kommentaariks saata ka MP3-faili (pets@tehnokratt.net), siis saame saatesse sisse panna ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

7 Kommentaarid