areng

TheRegister pikemalt PlayLouder nimelisest MSPst (music service provider) — ehk lühidalt ärimudelist, kus internetipakkujal on diil musaleibliga (esimene suur leping Sony’ga muideks) mis saab osa DSL kuumaksust ning sallib seetõttu võrgus toimuvat P2P failivahetust (mida seejuures jälgitakse eesmärgiga võimalikult õiglaselt artistide vahel raha jagada). Väga põnev areng, näeb mis saab. Kas meil Eestis kah midagi plaanis on?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)