suvi, meri

olgu öeldud, et ma viibin selle nädala “suvestuudios” ja tänu GPRSi hinnale ei raatsi eriti nagu blogida. Aga ma ei saa olla linkimata Jaano taustaloole ning Priidu kommentaarile samal teemal. Ajakirjanikud peavad hakkama arvestama, et alternatiivkanalid pakuvad lugejatele sama alginfot mille alusel nemad loo kirjutasid ning jah, lugejad oskavad küll neid kahte asja kõrvuti lugeda. Ajakirjanikud peavad ka arvestama profikriitikaga… Tere tulemast tegelikkusesse :-)

Priidult ka siseretsensioon mida oli huvitav lugeda.

Ja tüberuse supernäide minut.ee vahendusel: Aspit keelab endale linkimise. Aspit võib olla nii lahke ja mulle ise helistada — erinevalt harilikust aga soovitavalt 5 133142, sest ma olen hetkel “väljaspool kõige ilusamat leviala”. Ma olen nõus sellele teemale isegi saate pühendama ja selle nimel reedel salvestuseks linna sõitma, niiväga läheb see mulle korda.

TÄIENDATUD: ASPIT selgitab omapoolset nägemust probleemist pressiteatega. Veebifoorum ja ajakirjanduslik hea tava? Ohmygod, didn’t you notice its 2005 already? — kui sa oled sisuhaldustarkvara looja siis evi ajaveebi ja kommenteeri neid asju seal. Suhtle. Või selgita samas foorumis. Kohtukeisiga tõmbad sa ainult enda peale tuld, sest ma poleks ilma selleta eladeski kuuld miskitest võimalikest turvaprobleemidest.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

  1. Martin Vahi
    Lisatud 7. juuli 2005 kell 20:57 | Püsiviide

    Ma kujutan ette, et nende tehniline personal võib ennast seoses sellega, et nende tööandja halduse poole peal sellise karjuvalt räpase inetusega hakkama saadi, tõeliselt halvasti tunda.

    Ma kujutan ette, et selleks, et ettevõtte siseselt kliimat talutavamaks muuta, tasub vastaval inimesel, kes sellise poliitikaga hakkama sai, firmast lahkuda. Kui tegu oli osanikuga, siis müügu parem oma osalus kellelegi teisele maha või tõesti palugu kõigilt asjaosalistelt andeks.

    Linkide keelamine oma ettevõtte leheküljele ja tagatipuks veel profesionaalse kriitika hagiga ähvardamine tänamise aseme, isegi kui see oleks seaduse silmis vett pidav, on ju praktiliselt samaväärne oma enda firma programmeerijatele näkku sülitamisega.

    • Peeter Marvet
      Lisatud 7. juuli 2005 kell 23:50 | Püsiviide

      tjah. Ma helistasin ASPITi omadele ja rääkisin ja pakkusin võimalust saates selgitada (et oleks osapooltele sõna antud jne), a Kristjan arvas et tal on puhkus nüüd. Saa nüüd aru… Aga lubas mulle taustamaterjalid saata (kogu keiss olevat sellest, et keegi olla teinud sama funktsionaalsusega asja ja kasutanud seejuures 1:1 nende kujundust)

    • Kristjan
      Lisatud 10. juuli 2005 kell 01:16 | Püsiviide

      Kuna see ASPITi lugu on viimasel ajal palju tolmu ülesse keerutanud ootaks suure huviga tehnokratti podcasti kus antud teemat kajastatakse.

    • Larko
      Lisatud 12. juuli 2005 kell 02:11 | Püsiviide

      See lugu vast juriidika valdkonda ei kuulu, kuna puudub kuriteo koosseis. Samuti puuduvad tõsiselt võetavad argumendid mingisuguse tsiviilhagi toetuseks.

      Ajakirjanduse valdkonda see lugu samuti ei kuulu, kuna arvamuse avaldamine avatud turul pakutavate toodete ja teenuste kohta pole vastuolus hea ajakirjandusliku tavaga.

      Aga kuhu valdkonda ta siis kuulub? Pakuks psühhiaatriat.

      Muide, panen siia igaks juhuks viite Aspitile. Kui nendele peaks pähe tulema mind selle eest kohtusse kaevata, luban, et kohtusaalis viibijad saavad nalja.