mega häda või kuues võim

nonii, see on juba lahe: palts.ee avaldab Paltsu vastuseid kusjuures küsimused on asendatud “üldistega” sest nende autorioigused kuuluvad ajalehele. JMO lahkab teemalt pikemalt (läbi mitme postituse, ei pane otselinki seega) arutades, kas nii on ilus teha ja miks ta nii teeb (JMO on muuhulgas Paltsu suhtekorraldaja).

Seotud teemal: Vabalog ja Henrik “40miljonisest tasuta internetist või mida paremat võiks sama rahaga sama eesmärgi nimel teha”. Muideks, sattusin just kokku mõnede Kullo inimestega. Ütlevad, et poisse ei tule ringidesse, kedagi ei koti tehnika. Isegi töötav bensumootoriga mudelauto jätab nii külmaks, et vaatamagi ei hakata kui kooli juures demotakse. Karm tegelikkus. Mis vajab murdmist.

Lahtiütlus: olgu siinkohal öeldud, et mul puudub igasugune kavatsus osaleda RP valimiskampaanias, aga mulle pakub sügavat huvi vastust küsimusele “mis ajaveebindusest enne valimisi saab” — mistõttu jälgin huviga kõikide tegemisi (aga kahjuks peale Paltsu palju muud ei ole). Kui keegi teeb jama saab kriitikat, kui küsib nõu või arendab dispuuti katsun omalt poolt vastata nii hästi nagu oskan. Ning see kehtib ka kõigi teiste erakondade kohta.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.