kommid ja slashcode

Asjast, mida minagi olen juba aastaid jutlustanud, Priit Tamboom Arukaid sõnavõtte ja head huumorit – kas Eestis on võimalik?. Priit peaks sinna lisama selgituse selle kohta, kuidas täpselt ja miks Slashcode piisava kasutajaskonnaga rakendustes toimib. Karma-moderatsioon-metamoderatsioon…

Olgu siinkohal öeldud, et Priidu viidatud minu kommentaaride näol on tegemist kah teatava eksperimendiga, mind lihtsalt huvitab kas lahmijavatele negativistidele isiklikult vastates õnnestub thread‘i enam-vähem normaalsena hoida. Ja olgu öeldud, et kommentaari-threadid pakuvad mulle huvi mitte niivõrd selle päeva diskussioonina, kui hilisemate otsimootori-leidudena. Sind puudutavad threadid maksab alati varustada asjakohase infoga, sest kes kurat teab miks inimesed tulevikus sinna satuvad. Näiteks mina otsisin eile inffi eterniitkatuste kohta ja suht ees-otsas olid Postimehe lood jaanuaritormi ajast, õigupoolest nende lugude kommentaarid.

A Priidult veel: Lennuõnnetus otse silme all :-) — kas see smiley seal lõpus tähendab, et on fake lennuõnnetus? Priit pole veel vastand mu kirjale, küllap kolab kusagil ringi…

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments