kommid ja slashcode

Asjast, mida minagi olen juba aastaid jutlustanud, Priit Tamboom Arukaid sõnavõtte ja head huumorit – kas Eestis on võimalik?. Priit peaks sinna lisama selgituse selle kohta, kuidas täpselt ja miks Slashcode piisava kasutajaskonnaga rakendustes toimib. Karma-moderatsioon-metamoderatsioon…

Olgu siinkohal öeldud, et Priidu viidatud minu kommentaaride näol on tegemist kah teatava eksperimendiga, mind lihtsalt huvitab kas lahmijavatele negativistidele isiklikult vastates õnnestub thread’i enam-vähem normaalsena hoida. Ja olgu öeldud, et kommentaari-threadid pakuvad mulle huvi mitte niivõrd selle päeva diskussioonina, kui hilisemate otsimootori-leidudena. Sind puudutavad threadid maksab alati varustada asjakohase infoga, sest kes kurat teab miks inimesed tulevikus sinna satuvad. Näiteks mina otsisin eile inffi eterniitkatuste kohta ja suht ees-otsas olid Postimehe lood jaanuaritormi ajast, õigupoolest nende lugude kommentaarid.

A Priidult veel: Lennuõnnetus otse silme all :-) — kas see smiley seal lõpus tähendab, et on fake lennuõnnetus? Priit pole veel vastand mu kirjale, küllap kolab kusagil ringi…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid