kommid ja slashcode

Asjast, mida minagi olen juba aastaid jutlustanud, Priit Tamboom Arukaid sõnavõtte ja head huumorit – kas Eestis on võimalik?. Priit peaks sinna lisama selgituse selle kohta, kuidas täpselt ja miks Slashcode piisava kasutajaskonnaga rakendustes toimib. Karma-moderatsioon-metamoderatsioon…

Olgu siinkohal öeldud, et Priidu viidatud minu kommentaaride näol on tegemist kah teatava eksperimendiga, mind lihtsalt huvitab kas lahmijavatele negativistidele isiklikult vastates õnnestub thread’i enam-vähem normaalsena hoida. Ja olgu öeldud, et kommentaari-threadid pakuvad mulle huvi mitte niivõrd selle päeva diskussioonina, kui hilisemate otsimootori-leidudena. Sind puudutavad threadid maksab alati varustada asjakohase infoga, sest kes kurat teab miks inimesed tulevikus sinna satuvad. Näiteks mina otsisin eile inffi eterniitkatuste kohta ja suht ees-otsas olid Postimehe lood jaanuaritormi ajast, õigupoolest nende lugude kommentaarid.

A Priidult veel: Lennuõnnetus otse silme all :-) — kas see smiley seal lõpus tähendab, et on fake lennuõnnetus? Priit pole veel vastand mu kirjale, küllap kolab kusagil ringi…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid

 1. Larko
  Lisatud 26. juuli 2005 kell 18:55 | Püsiviide

  Jätkuks Ôhtulehe kommentaarides Petsi viidatud saadikute töö läbipaistvuse teemale juhiks tähelepanu briti kodanike algatusgrupi portaalile http://www.theyworkforyou.com/ mis võimaldab parlamendi tööd ja protseduure ning üksikute parlamendi liikmete ettevõtmisi sisuliselt reaalajas üksikasjalikult jälgida.

  • prj
   Lisatud 26. juuli 2005 kell 19:17 | Püsiviide

   slash(code) on kole

  • Peeter Marvet
   Lisatud 27. juuli 2005 kell 23:46 | Püsiviide

   brittidel on teisigi asju, meenub esmalt “avalik piits” ehk http://www.publicwhip.org.uk :-) a slash olla jah jube sodi, hetkel käib õnneks jutt siiski pigem põhimõtte kui konkreetse sortsu ülevõtmisest

  • Larko
   Lisatud 28. juuli 2005 kell 19:50 | Püsiviide

   http://www.publicwhip.org.uk ongi üks allikatest, kust andmeid http://www.theyworkforyou.com/ juurde kogutakse. Teine on ka http://politics.guardian.co.uk/aristotle/

  • Peeter Marvet
   Lisatud 28. juuli 2005 kell 20:31 | Püsiviide

   jajah, Larko, loomulikult. Olgu vaid lisatud, et Publicwhip ja Theyworkforyou tegijad on suht samad, ja eesmärk kah :-) Ja tegemist on äärmiselt muhedate tegelastega, vähemalt niipalju kui mina nendega kokku olen sattunud. Tegelt tahaks neid kangesti Eestisse tuua miskile konverentsile esinema.