ennustus täide

Eelmise nädala saates sai igisetud mh EMTi kuumaksulise GPRSi kallal, mis vaikimisi ei teata üleminekust ettemakstud megadelt kirvehinnaga megadele. Ja mille jaoks vähemalt mina ei suuda kunagi välja mõelda, palju mul neid megasid üldse vaja on järgmine kuu (olgu öeldud, et mahu ümbermõtlemine maksab 59 krooni, nii et ega ikka eriti ei tasugi mõelda).

Tänase seisuga on 30st megast kasutatud 18 ja nii ma siis kasutangi neid ülejäänuid blogimiseks, “et raisku ei läheks”. On ju idiootlik?

Ahjah, päeval tegin hanza.net’is ühe ülekande. Süsteem käis sigamega aeglaselt — no loomulikult, sest selle paari veebilehe näitamise ajas kogunes mul traffikuks 0,75 megabaiti! Ei kujuta ette, kuidas …

LAUPSES SAATES: räägime Riigkontrolli arvamistest riigi IT juhtimise ja arendamise osas. Selgitavad kontrollaruande autor Rein Harjo ja Margus Püüa RIA‘st. Aruande terviktekst on abiks lugemine, mh kirjeldab ära lähiajaloo pöördepunktid ehk kuidas me tänasesse seisu jõudsime. Ilmneb, et tõmbetuuli trotsides on saanud tegutseda vaid Tiigrihüppe Sihtasutus (kindel raha, projektipõhine juhtimine, selgelt püstitatud eesmärgid ja mõõdetavad tulemused), Sihtasutus Vaata Maailma (mis on ära teinud mitmed riigile üle jõu käivad ent olulised pisiasjad) ja RIA ehk Riigi Infosüsteemide Arenduskeskus… Saade on podcast.kolhoos.ee juba üleval, muideks :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

7 Kommentaarid