saate saateks

Nii, tänane saade on podcastina väljas podcast.kolhoosis (MP3 25.8MB, OGG 50.6MB), külaliseks Andrus Aaslaid — või õigupoolest olen mina külas tema hullu inseneri töötoas. Räägime alustuseks heligurmaanlusest (vt www.gourmet.ee), sealt edasi plasmakõlaritest ja ajulainevõimenditest… ning jõuame endalegi üllatuseks riikliku riskikapitalini. Netis tiba üle tunni, KUKU-raadios täna kella 17-18 vahel ja 50 minutit.

NB: Tehnokrati podcast on väljas Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 litsentsi alusel, mis lubab selle igasugust kasutamist v.a raha eest levitamine või äri edendamine (st reklaam) — need eeldavad lisaluba. Olgu aga siinkohal öeldud, et kõigile raadiojaamadele on luba tasuta, kasutada võib nii podcast-OGG’i kui KUKU jaoks 50 minuti peale lõigatud reklaamkipausiga MPEG2’te (ei ole avalikult väljas hetkel). Näiteks KUMA raadio pani eetrisse saate kus me rääkisime Linnar Viigiga Ajuloputus-tuurist. Kui raadiojaam tahab, võib ta vasutasuks teha sotsiaal-reklaami nt OpenOffice.org’ile või Spybot.info‘le :-)

Pärast saadet kuulake aga kindlasti Soteriost — mis ise parasjagu Saksamaal tuuril, aga väga kenasti oma loomingu (cc) litsentsi all välja pannud, seejuures koos selgitustega et miks OGG ja mitte MP3.

Täiendet: Saates sai mainitud ajakirja MAKE (või vähemalt podcastis, ei suuda hetkel kohta leida) — üks väga lahe ja netis väljas olev lugemine on Makeshift ehk olukorra lahendamine kättesattuvate vahenditega. Makeshift 01 oli ajakirja esimese numbri ülesanne tühja akuga auto käivitamisest, lahendusettepanekute kokkuvõtte (ning selle kohta käivad kommentaarid) leiab siit: MakeShift 01: Analysis, Commentary, and Winners.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.