vähe raha paljult või vastupidi

Joi Ito’lt huvitav arutlus anime-kultuuri ja levi edendava piraatluse teemal. Jaapanis on avastatud, et massidelt pisikese raha kätte saamise asemel on mõtet keskenduda nishshidele, poputada fänlust ning teenida oluliselt suuremat raha… Siia juurde Vabalogilt jutt televisioonist ja bittorrentist.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)