uudistes

BBCWorld’i kella 22stest uudistes jooksis päris pikk jupp Eestist, mh Teet Jagomägi Regiost lubas kuue kuuga saada maailma suurimaks oma ala firmaks ning Rein Raamatul oli kodus Docobo EKG-aparaat, ja veel M-parkimine jms. Sinna otsa madal sündivus (millele on lahendus juba tulemusi andva vanemapalga näol), aga narkomaanid muudkui süstivad ja süstivad ning metadoon kah ei aita. Üldiselt igati positiivne lugu, seejuures tehnoloogiasse puutuvad väited tulid ajakirjaniku tekstis eriti ülevoolavalt positiivsed, samuti väide et vanemapalk on enamvähem maailma vingeim tugi lapsevanematele.

Ahjah, ja hommikul kohe paraadi ajal oli samas intervjuu suursaadik Karin Jaaniga Moskvast, kes ei jätnud eriti veenvat muljet vastates küsimusele miks ikka Rüütel sinna ei läind ja kas Venemaa pole meid juba piisavalt vabaks lasknud.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.