silver gets postimeesd

itar-tass juhib tähelepanu, et Meikari ajaveeb on jõudnud nädalaga Postimehe uudiseneergite töölauale, seejuures miski suhteliselt suvalise olukirjeldusega (mida arvas Imre ja mida kirjutas seminarikava tagaküljele Trivimi). Huvitav, kui ma oleksin poliitik, siis kas minu soovitused läheksid kah arvesse? Ja millal lehestub olemuslugu meie toredast visiooni-nõukogust? Ja huvitav, kas Postimehe nupp sündis ajakirjaniku leiust või otsustati ülevaltpoolt liiga vabalt kommunikeeruvat noorsõdurit näitliku õppetunniga korrale kutsuda?

Aga mulle endiselt meeldiks, kui politico’d rohkem kirjutaksid. Sest siis ma kujutaksin paremini ette miks nad midagi teevad… ja mis tegelikult toimub.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar