google sightseeing

Paavo (kelle blogist leiab mh “täielikke müstifikatsioone” KAPO kaadritest ja kaadripoliitikast) soovitab maps.google.com fännidele veel ka Google Sightseeing‘ut — miks reisida, kui võib ka aerofotolt vaadata :-)

Ja see NASA World Wind asub siin. Tunnistan ausalt, et veetsin esimese hooga lihtsalt paar tundi ümber maakera lennates ja külastades kohti kus olen käinud… või mis lihtsalt huvitavad tundusid. Absoluutselt haarav. Eesti on kah täiesti vaadataval tasemel olemas… aga võiks parem olla muidugi.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)