eDemokraatiast

Nagu Teller vihjab oleme täna-homme ega.ee eDemokraatia seminaril, mis Ivar Tallo sõnul on jätkuks eelmise aasta tom.riik.ee olukorda käsitlenud ümarlauale (millel väljakäidust kuuldavasti midagi realiseerunud ei ole, mistõttu on loodetavasti oodata peagi TOMi meie hulgast lahkumist :-). Vahest on seekordsest üritusest rohkem tolku, sest teemaks pole olemasoleva asja upitamine vaid laiemalt see, mida annaks/võiks/tasuks teha. Kohalolijatest rõhuv osa “avalik teenistus”, lisaks kodanikuühiskond ja 3% ajakirjandust (mis teeb 58st osalejast mitu ajakirjanikku?). Katsun siis ise mõned ettekanded ka netti välja panna, audio saab tõenäoliselt olema kehvake aga vahest siiski pruugitav.

Minu enda (homse) ettekande taustainfot & linke leiab pr.kolhoos.ee/sotsteh

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.