paar tsitaati isake Dave’ilt

Ma satun koleharva viitama Dave Winer’ile — kes muideks on kogu tehnokratt.net ja kolhoos.ee mootoriks oleva softi looja. Teda on lihtsalt huvitav lugeda, Dave on ise üks nähtus (mõnede meelest eriti tüütu nähtus)… ja tema öeldu paneb sageli mingi nähtuse üle mõtlema. Aga nüüd siis kaks viidet, kõigepealt üks tänasest päevast, kus Dave käib läbi arutelu teemal When everyone is media, no one is:

7. Any reporter who won’t criticize his employer, also won’t criticize his employer’s competitors, because they could be his next employer.

Ja siis üks varasem:

He’s teaching a winter course on Evidence at the law school, and wanted to present me to his students at a session devoted to the trial of Socrates. Charlie has a notion that I am the modern embodiment of Socrates, a man who seeks truth by stirring the shit.

Viimases inkarnatsioonis on lause lõpp oluliselt lahjem saanud, aga mulle meeldib just see originaal mida ma tol päeval lugesin. Dave rocks :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.