muud asjad

TheRegister: Anti-spam enforcement authorities in 13 European countries have agreed to work together when investigating complaints about cross-border spam from anywhere within the EU. Kas keegi suudab mulle seletada, miks Eestit selles nimekirjas pole?

Ja veelkord TheReg: 3G föönidest. Ehk et kui mõni aeg tagasi kõik lootsid 3G’lt head marginaali, siis nüüd on pigem vaja odavaid telefone (et kasutajad üldse võrku saada). Samas ka huvitavad vaated ka kividele (universaalsem raadio-osa, ruumi varuks WiFi, WiMax ja GPS jaoks) ja operatsioonisüsteemidele (st Symbian).

Wired: kas on OK maksta ajakirjanikele, et nad tootaksid sõjaväe info-operatsioonide tarbeks sobivaid lugusid? USAs on nimelt viimasel ajal olnud probleeme sellega, et riigiametid endale ajakirjaniku ostavad.

APCmag: Daily Dispatch (Opinion) – Kazaagate Day 15: part 4 Päris põnev kokkuvõtte/arvamus Sharman’i & plaadifirmade kohtuasjast Austraalias, muuhulgas tsitaatidega kirjavahetusest… ahaa, ja linkidega “confidential”-kirjavahetusele… ja Sharmani kaitsjate veebi, kus nad on veidi varem seletanud kuidas Grokster rikub autoriõigusi. Tuleks vaid lisada, et esiletoodud leide võib tõlgendada mitmeti… Kas keegi on huvitatud kommenteerimast? link ise leitud via webmink (samast võiks vaadata ka teist linki, teemal swpat ja Jaapan).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Ühepajatoit. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.