mis päev täna on?

Mis päev täna on? See päev: Internet Safety Day: promoting safer surfing. Ja see päev kah: UK unfurls ratings system for adult content on mobiles. Ja see päev kah veel: Eyes on the Prize. Ja siis veel see päev: Parts tegi Ojulandile ettepaneku tagasi astuda. Ja siis see päev: Haapsalu varustab kohvikud traadita internetiga. Ja veel Microsofti tooteid peab niikuinii ostma päev muidugi. (Ja vastlapäev olla kah, või on see vastlalaupäev?)

Ja siis veel paneks kõrvuti kaks mittemidagiütlevat pealkirja: Osa salapabereid kadus Ojulandi ametiajal (keegi täpselt ei tea mitu dokumenti 91st) ja Mõnede planeetide pinnas võib koosneda teemantidest (arvatakse, ja kohe naksti päevauudis).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)