mis päev täna on?

Mis päev täna on? See päev: Internet Safety Day: promoting safer surfing. Ja see päev kah: UK unfurls ratings system for adult content on mobiles. Ja see päev kah veel: Eyes on the Prize. Ja siis veel see päev: Parts tegi Ojulandile ettepaneku tagasi astuda. Ja siis see päev: Haapsalu varustab kohvikud traadita internetiga. Ja veel Microsofti tooteid peab niikuinii ostma päev muidugi. (Ja vastlapäev olla kah, või on see vastlalaupäev?)

Ja siis veel paneks kõrvuti kaks mittemidagiütlevat pealkirja: Osa salapabereid kadus Ojulandi ametiajal (keegi täpselt ei tea mitu dokumenti 91st) ja Mõnede planeetide pinnas võib koosneda teemantidest (arvatakse, ja kohe naksti päevauudis).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.