ElSS

Veelkord Elektroonilise side seadusest, vt postitus Minutis.

Ja veidi ka traadita hirmu antipoodidelt, TheReg toob meieni loo Wireless access point triggers bomb scare, ehk kuidas valvsad naabrid community wirelessi edendavale kodanikule politsei kutsusid … õnn, et kogu saarekest ei evakueeritud. Ja veel üks äärmiselt keerulisel viisil sideseadusega seotud link: üks korralik bananafööni helin, ootamas lisaväärtusteenusepakkujaid (via BoingBoing).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Ivo

  Mis sellest seaduse tõlgendamisest ka sai? Kas need sideteenused saab
  maakeelde pandud? Kuidas nende koduvõrkudega ka olema hakkab?

 • Peeter Marvet

  Tegelen :-)

 • Ivo

  Huvitav kommentaar:
  http://www.minut.ee/comments.pl?sid=81446&cid=56279

 • Peeter Marvet

  jajah. Ja üldiselt läks enamus minuti parandusi ka sisse :-)

 • Ivo

  Kus seda uut ja muudetud kuju ka näha on või on see salastatud?

 • Peeter Marvet

  mmm… ahaa, leiab siit. tegin Minutisse loo kah.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.