ajakirjandus ja sõjandus

Postimehes võtavad vastakuti sõna Toomas Väli (Eesti kontingendi vanem Iraagis) ja Tarmu Tammerk (lahkuv Postimehe peatoimetaja) — esimene neist palub meedial lõuad pidada, parteid ja valitsust teenida ning mitte igiseda riigi meelest oluliste otsuste kallal (“See on tülgastav, see on vastik ja ma ei taha enam kunagi Eesti ajakirjandusest selliseid asju lugeda.”) ning teine üritab valgustada tõsiasja, et erinevalt kapten Väli veendumusest (“Me ei ole mingid avaliku elu tegelased.”) on hetkel sattutud avaliku elu eesliinile ning “Sõnavabadus on nii nendel, kes peavad Iraagi missiooni õigustatuks, kui nendel, kes seda mõttetuks peavad.” Lisaks vaid seda, et ka vedurimehed ei ole reeglina avaliku elu tegelased, aga teatavate sündmuste valguses võivad nad selleks siiski saada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)