akadeemiline noom

Varasema teema jätkuks: Tartu ülikool karistas lektorit ebaväärika käitumise eest.

Väga hea lugu samal teemal (thnks lingi eest, Teller!): Malcolm Gladwell Something Borrowed. Ja juhtumisi soovitas bOingbOing kuulata seda Malcolm Gladwelli esinemist (jutt käib tema uuest raamatust). Artikli lugesin läbi ja soovitan tõepoolest soojalt lugeda, aga seda esinemist pole aega saanud läbi kuulata.

Ja kuulamine toob mulle meelde selle, et mida ma parasjagu mõnuga kuulan — “The Kleptones – A Night At The Hip-Hopera”. vt www.kleptones.com, sealt saab ka lingi torrentile või mirroritele. Minumeelest väga lahe, põhineb paljuski Queeni samplitel ja on VÄGA VÄGA ÄRA KEELATUD. Onju lahe, et Kleptones saab laiemalt kuulsaks tänu sellele, et neid üritatakse ära keelata? Keelake aga veel midagi ära, ootan põnevusega!

bOingbOing’ilt ka lingid grey video torrentitele ja mirroritele. Lihtsalt geniaalne video mash-up! (sa ju ikka tead, miks dj danger mouse’i grey album kuulus on, eksju?)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.