noppeid

NYT Google Print’ist, mida see võiks anda kirjastuste / poekettide suhtele: New Google Service May Strain Old Ties in Bookselling. NYT millestki tõsiselt maailmale vajalikust ehk kloonimisest $50k per mjäu: Cloned Cats To Make Debut at Annual Show. Või oleks meil vaja pigem isekasvavat jopet millest kirjutab Wired: Jacket Grows From Living Tissue?

TheReg Bushil seljal olnud “karbikesest”: Was Bush packing Wi-Fi in TV debate?

Ja midagi positiivset Microsoftist, nimelt on olemas korrektne tõlgendus Steve Ballmeri varasemale väärtõlgendusele (nimelt olla ta endalegi mäletamatult ajakirjanikele väitnud, et levinuim failiformaat iPod’is on “varastatud”): iPod owners very honest, not thieves at all, says MS. Ja kasulikke soovitusi dokumendihalduse korraldamiseks: How key Microsoft legal emails ‘autodestruct’.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)