BBC ja muud uudised

TheReg: BBC aretab open source videokoodekit BBC wants help developing open source video codec, Ballmer räägib MS-partneritele mida teha kui riigiametile StarOffice peale tuleb Ballmer calls for horse-based attack on Star Office, WiFi-pakkujaid on tabanud järjekordne rünnak vägivaldse patendifirma poolt: Wi-Fi hotspots hit with page redirect royalty claim.

Wired: Drexleri nanomasinad jäävad alla nano-päikesekreemile ja fulleriinidest torukestele The Incredible Shrinking Man, EL on asunud uurima Meida Player’ist oluliselt sisulisemat teemat ehk MS+TW otsust osta olulisi DRM patente omavat firmat (tarkvarapatendid, hallooo!) EU Wants Windows Cleaned of DRM, PC-emulaator Mac’i jaoks on jõudnud uue versioonini mis saab üldiselt väga hea hinnangu Making XP a Welcome Guest on Mac.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.