midagi veel valimiste teemasse

#

Ja kuna valimised on olulised siin ja seal, siis selline lugu nagu The Education of Alexandra Polier — nimelt sattus ta demokraatide valimiskampaaniasse kui väidetav Kerry armuke, ajakirjanikuna võttis aga vaevaks kogu loo läbi kaevata ning jõuda allikateni. Ehk et kust ja kellest siis kogu lugu alguse sai.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)