end of SMS ticket as we now it

Teller toob meieni tagurliku uudise Tartust: SMSiga bussipileti ostmine on OUT, ainus suure venna poolt lubatud IN lahendus on IDkaart. Samal ajal vanal heal Inglismaal: vaja oleks biomeetrilise infoga IDkaarti, aga keegi ei julge kodanikelt nõuda selle kaasaskandmist. Mis aga ei pidavat vähendama IDkaardi tõhusust terrorismiga võideldes. Loe edasi theReg’ist: How to fool ID card system – give a false ID, say UK gov, ID card backlash: is the poll tax effect kicking in?, ja kindlasti ka lugejakirja Ordering Pizza in 2019.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 28. juuni 2004 kell 07:56 | Püsiviide

    Tegelikult ei mul ole seni veel ühtki korda õnnestunud Tartus SMS-piletti osta. Ehk siis mul oleks tunduvalt suurem kahju, kui tegemist oleks töötava rakendusega. See ID-kaart vist pidi Eesti oma olema, mida mulle vist ei anta. Ehk siis ostan oma piletid endiselt paberikandes.