Veidi veel Iraagi-sõja te…

Veidi veel Iraagi-sõja teemal. Rent-a-journo ehk maksa raha ja meediakanalitest sõltumatu ajakirjanik siirdub Kurdimaale. Back to Iraq 2.0. Olukord on ikka päris jama, kui ametliku ajakirjanduse usaldamise asemel tasub kaaluda lugejate poolt kinni makstud reporteri lähetamist. See ei ole mõeldud irooniana, sest allpool-olevate sõltumatuse-linkide järgi otsustades oleks tegu väga vajaliku investeeringuga.

Muideks, samal ajal on osa suure-meedia-ajakirjanikest täiendamas oma ametlikku stoorit ajaveebidega, bOingbOing (ja Xeni?) sõbraks selles sõjas näib olevat Kevin Sites. Päris huvitav lugemine.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)