Seoses sõja lähenemi…

Seoses sõja lähenemisega ei saa jätta taas-viitamata ka ühele internalmemos.com kirjale: Clearchannel / Preparing for war. Sõda on sündmus, millega meie raadiojaam võib endale püsikuulajaid võita, ärgem siis juhust käest laskem. Kas Eesti meedia on kah juba omad sõjaplaanid teinud? Eelmisel nädalavahetusel oli igastahes Nädala riiulitel kiri “Eesti telekanalid sõjaks valmis”.

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.