salon.com: Hacking democracy

salon.com: Hacking democracy. Räägib elektroonilistest häälelugemismasinatest USA valimistel ja sellest, kui raske on tõestada kas tulemus on aus või võib kusagil olla sees mõni kala, mis tulemusi temale meelepärases suunas kallutab. Kuigi korduvalt vihajatakse kergele paranoia-elemendile ei saa jätta märkamata masinatootjate idiootlikke selgitusi tüüpi “vigane kood lihtsalt ei kompileeruks”. Loe läbi ja saa aru, miks eValimised on hoopis keerulisem üritus kui… näiteks võrgupidu :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.