NB: homme (neljapäeval, 27….

NB: homme (neljapäeval, 27. veebruaril) toimub Eesti Rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis infopoliitika foorum: “Infotehnoloogia versus informatsiooni sisutööstus?”, mille eesmärk on avalikustada ning selgitada infoühiskonna arendamise riiklikku strateegiat. Registreerimine täna kella 12ni viidatud veebiaadressil.

Tõsi küll ma pean siinkohal mainima, et sisutööstuse puhul kiputakse vist silmas pidama ainult suuri sisutootjaid, ei ühtegi sõna ajaveebindusest…

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.