Ja nüüd tänase ha…

Ja nüüd tänase haibi juurde: threedegrees on MSi lisand Messengerile, mis peaks asja muutma noorte hulgas popiks: võimalik on luua “punte”, vahetada omavahel pilte ning isegi ühiselt musa kuulata (enne mida näitab beeta hoiatust, et oldagu siis tublid ja austatagu autorite õigusi). Newsweek kirjutab pikemalt (on vist traditsioon, et MS lekitab kuuma uudise neile ja saab vastutasuks positiivse artikli?), kes tahab proovida leiab installeri siit: www.threedegrees.com (kannatust & ettevaatust: sul peab olema WinXP, SP1 ning installida tuleb mõned beeta-taseme võrgukomponendid mis olla mõnedele kasutajatele probleeme tekitanud).

Ja kommentaare haibi juurde:

yoz: Three degrees of separation, and rising

boingboing: ThreeDegress: about as asstacular as you’d expect [ja viide yoz’ile]

curry.com: I was just about to write something about mirosoft’s total domination of lameness with their new product Three Degrees, when Yoz Grahame came running to answer the door.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)