Jälle kord, lihtsalt pealki…

Jälle kord, lihtsalt pealkirjad: The “Me” in Media. Digital Music Fans Get a Break in Europe. Turning a Digital Database Into Local Radio. NYTimes: Now, the Space Station: Grieving, Imperiled. Wired: To the Moon in a Space Elevator?. Time.com: The Space Shuttle Must Be Stopped (It’s costly, outmoded, impractical and, as we’ve learned again, deadly). Vaata ka Jerry Pournell’i kodulehelt (sealt leiab päris palju huvitavat kosmose-strateegiate vallast) ja loe Jerry ja Larry Niveni raamatut Fallen Angels… päris lahe eco-scifi lugu.

Ahjah, saates kõlanud Columbia-teemalised laulud leiab http://www.raindrop.com/columbia/, vaata kindlasti ka http://mp3.com/spacecd, nimedest maksab netist otsida Julia Ecker’it ja Leslie Fish’i.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)