Duhh: Finnish Music Industry Wan…

Duhh: Finnish Music Industry Wants Kindergardens to Pay for Singing. Opera 7 on väljas: Opera releases leaner, meaner Windows browser. Kuigi too pidavat üsna hästi CSSiga toime tulema on Mark siiski otsustanud uuendada oma CSS-hack’i: How to hide CSS from Opera 7. Wireless War: War(ship) Driving For 802.11b Controlled Destroyers. Kuidas toimivad / ei toimi ühendkuningriigi registrid: Data Protection Register is Out of Date. Wired: Wikipedia sünnipäev. Kuro5hin: Google Dance ja How to cook snails. Useit.Com: Voice Interfaces: Assessing the Potential. TheReg: Crooks harvest bank details from Net kiosk.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)