RIAA veebisait sattus aasta lõpuks…

RIAA veebisait sattus aasta lõpuks järjekordselt omapärase huumorimeelega seltskonna rünnaku ohvriks: TheReg kirjutab ja waxy.org jagab veel snapshot’e ajast, kui kõik huvilised võisid pressiteadete lehele omapoolseid sõnumeid jätta.

liaks: Wired arutab, et miks siis ikkagi RIAA’d nii kergesti häkitakse. Äkki on põhjus selles, et nad ei tee tehnoloogia vallas “ööl ja mütsil vahet”?

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.