Muideks, WiFi.ee / Sideamet / kohvikupidajad…

Muideks, WiFi.ee / Sideamet / kohvikupidajad lugu on EPL Online’is loetavuselt kohe pärast riigikogu-liikme-poja-narkolugu:

Altosaare pojalt leiti narkootikume (30) [2229]

Sideamet ehmatas kirjaga kohvikupidajaid (20) [2071]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)