Microsoftil on läinud õnneks…

Microsoftil on läinud õnneks: TheReg kirjutab olulistest saavutustest serveri-nimetamise-osakonnas MS dumps .NET tag in latest Windows Server name change. Ja mina olin just hakkanud pihta saama sellele, et aprillis tuleb .NET server ja nüüd siis Windows Server 2003. Mis selle lühendiks saab? WS2k3?

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.