Ma olen alati suhtunud veidi skeptiliselt…

Ma olen alati suhtunud veidi skeptiliselt igat sorti elektrivõrgu-netilahendustesse, sest neid on peetud ADSL’i/kaablimodemi konkurendiks… Ainult et praktikas on osutunud need hästi pikalt vastu pükse saavaks konkurendiks. Hoopis teine asi on korteri-sisene kasutus, näiteks Siemens’i Powerline oma stepslisse pistetavate WiFi tugijaamadega tundub päris huvitav idee — ei tea kas “kohalik Siemens” kah mõnda demo-eksemplari omab? Peab uurima… [thnks, Wiirus]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)