Kuro5hin kommenteerib äsjast RIA…

Kuro5hin kommenteerib äsjast RIAA avaldust “ISPd peaksid maksma P2P võrkudes liikuva muusika eest” nii: Road builders and maintainers should pay robbery victims. Teine Kuro5hin lugu tegeleb aga Eldred vs Ashcroft kohtuotsuse tulemuste kaugemaleulatuva mõjuga: kas ei peaks mitte progressiivselt mõtlev osa autoritest oma (c)-kaitse alla minevate tööde puhul ise ära märkima, kui pikka kaitset ta soovib? Voluntarily Limiting Copyright Terms. Lawrence Lessig on samal teemal tulnud välja teise mõttega: autorikaitse peaks mingist ajast alates olema sümboolselt tasuline; kes kolmel aastal pole maksnud, selle tööd lähevad public domain’i… Eilane NYTimes: Protecting Mickey Mouse at Art’s Expense.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.