Hommikust lugemist muusikarindel…

Hommikust lugemist muusikarindelt: meelelahutustööstus, autorid jne jne jne näeksid hea meelega, et EU kaotaks käibemaksu CDdelt — Music industry launches campaign to abolish VAT on CDs. Samal üritusel teatas muideks Robbie Williams, et piraatlus on tegelt lihtsalt ‘great‘ ja ta on isiklikult küsinud kõige suuremate plaadifirmade pealikute käest ning nood on öeldnud, et ei oska mitte midagi selle vastu ette võtta. Kuigi ka Guardiani loo lõpus on Williamsit tsiteeritud, leiab tiba pikema loo BBC’lt.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)