Eile oli niikolepalju huvitavat …

Eile oli niikolepalju huvitavat uudist, et … panen siia vaid pealkirjad ja väga lühidad selgitused:

Wireless

Muud head uudised maailmas

  • minut.ee vahendusel: Hea uudis DV kaamera omanikele viitab Avid’i plaanile tulla teises kvartalis välja tasuta videoeditoriga Avid Free DV, Apple käis oma uued trumbid välja võtab kenasti kokku Apple’i uudised MacWordlil. Minule jääb silma Final Cut Express, mis kangesti sobib kokku Avid’i-uudisega. Huvitav, kas / millal Apple Final Cut Free ette võtab? Jah, neil on iMovie aga kirjelduste jägi (2 video- ja 4 audioträkki) kõlab Avid Free DV väääääga huvipakkuvalt.
  • CES: Linux heading for cell phones (jutt käib täpsemalt NEC’i plaanidest)
  • A Microsoft Watch Will Provide Much More Than Time. NYtimes kirjutab CES’il tutvustatud Microsofti käekellast, mis 5-12$ kuutasu eest oskab ennast muuhulgas õiges ajavööndis hoida (hästi vajalik teenus kindlasti :-).

Tarbija, meedia ja õigused

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.