Huvitav, kas see Tehnokrati Peugot…

Huvitav, kas see Tehnokrati Peugeot Partneril kah toimiks? TechTV on testinud Davis Instruments’i (minule seni teade peamiselt arvuti-ilmajaamade valmistajana) CarChip DriveRight’i, mis pidavat sobima kõigi aastast 1996 toodetud autode diagnostikapesasse ja kogub 75 sõidutunni kohta kõikvõimalikku infot (kiirus, pidurdused, mootori veateated, pöörded jne). [via Boing Boing Blog via Robot Wisdom]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)