Täna KUKUs: Comdex ja spämmindus

Tänaste raadiosaate-poolte taustaks: esimeses pooles räägime Comdex’ist, siia juurde maksab vaadata Kristjani lugusid Postimehest (ÄP omad kahjuks peidus, vaid regitud kasutajale):

Spämmiteema

Mõned asjakohased lingid meilt ja mujalt:

Ja Kaido Einama vihjas meile, et homses Äripäevas ilmub ka temalt spämmiteemaline lugu, täpsemalt softist nimega Cloudmark.

MUIDEKS: eestikeelse kõnetuvastuse jaoks vajaliku andmebaasi “diktoriteks” on ennast registreerinud tänahommikuse seisuga 703 inimest. Eesmärk on saada 1000 täis, nii et kui sa pole veel pakkunud oma häält annetuseks, siis tee seda: phon.ioc.ee/base

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)