Wow, absoluutselt hullumeelne…

Wow, absoluutselt hullumeelne: How mobile phones let spies see our every move. Guardian’i The Observer kirjutab uuest tehnoloogiast, mis peaks varsti lubama valitsustel kodanikke kodudesse piiluda kasutades radariks mobilivõrke… Veidi kõmumaiguline lugu, kuigi tuleb tunnistada, et olen ka varem sarnasel teemal uudiseid kohanud: nimelt võimalusest kasutada moblavõrke stealth-lennukite avastamiseks, vastavate eksperimentidega tegeles vist Hiina… Või Iraak?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)