Keeletehnoloogia

Tehnokratid võtavad kolmap kell 1233 ette keeletehnoloogia — täpsemalt öeldes eelmisel nädalal valmis saanud eestikeelse ekraanilugeja, lisaks räägime võimalusest osaleda Eestikeelse kõne andmebaasi loomisel ja muustki. Lisaks on kuulajatel võimalus ise sõna sekka öelda saates stuudios olevale kõnesüntesaatorile SMSi. Kell 1033 aga täiesti tavalised tehnoloogiauudised ja arvamused.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)