Tänase saate esimeses pooles…

Mobi_Intranet_ico: Tänase saate esimeses pooles sai teadupoolest tekitatud võimalus saata 5-kroonist SMSi lühinumbrile ja 30 raadiokuulajat seda võimalust ka koheselt kasutas (sest meil oli välja pandud üks Siemens mobile seljakott). Kes tahab saab siit vaadata kuidas tulemus meile paistis.

Võib arvata, et kui oleksime sellise mängu päriselt käima pannud oleksime teeninud suurusjärku 50-60 krooni (oops, miinus mingi raha KUKU eetriaja eest :-) Kuna tegu oli eksperimendiga siis leppisime mobi.ee omadega kokku hoopis ühe jäätisetordi osas (mis läks muideks kogu KUKUs kohaloleva seltskonna vahel jagamisele).

Ahjah, ja meie kuulajate jäätise-eelistused olid sellised:

  • 6 x TOM
  • 2 x BETTY, INGMANI JÄTTIS, KROSSU, RAKS
  • 1 x BANAANI RAKS, CROSSO, FÄNN, Kroonika, LOTTE, Mix, MURUESKIMO, PLOMBIIR, Selveri Jäätis, Snikers, TOP, vahvlijäätis rosinatega, VAU, VILLI, WOHH&WON VANILLIPLOMBIIR IIRISEGA

(hmm, kui mind kah otsa liita siis tuleks tegelt RAKS sealt 2-ste hulgast esile tõsta, aga OK, olgu siin siis ikkagi lugejate valik; TOM on ainus, kus sai potentsiaalselt erinevad jäätised kokku pandud, nt pulgaTOM, sinineTOM ja shokolaadiTOM sest ma ei viitsi poodi minna kontrollima, kas on olemas ka mitte-pulga-tomi — aga mingi TOM oleks igal juhul esikohale tulnud)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)