Tänase saate esimeses pooles…

Mobi_Intranet_ico: Tänase saate esimeses pooles sai teadupoolest tekitatud võimalus saata 5-kroonist SMSi lühinumbrile ja 30 raadiokuulajat seda võimalust ka koheselt kasutas (sest meil oli välja pandud üks Siemens mobile seljakott). Kes tahab saab siit vaadata kuidas tulemus meile paistis.

Võib arvata, et kui oleksime sellise mängu päriselt käima pannud oleksime teeninud suurusjärku 50-60 krooni (oops, miinus mingi raha KUKU eetriaja eest :-) Kuna tegu oli eksperimendiga siis leppisime mobi.ee omadega kokku hoopis ühe jäätisetordi osas (mis läks muideks kogu KUKUs kohaloleva seltskonna vahel jagamisele).

Ahjah, ja meie kuulajate jäätise-eelistused olid sellised:

  • 6 x TOM
  • 2 x BETTY, INGMANI JÄTTIS, KROSSU, RAKS
  • 1 x BANAANI RAKS, CROSSO, FÄNN, Kroonika, LOTTE, Mix, MURUESKIMO, PLOMBIIR, Selveri Jäätis, Snikers, TOP, vahvlijäätis rosinatega, VAU, VILLI, WOHH&WON VANILLIPLOMBIIR IIRISEGA

(hmm, kui mind kah otsa liita siis tuleks tegelt RAKS sealt 2-ste hulgast esile tõsta, aga OK, olgu siin siis ikkagi lugejate valik; TOM on ainus, kus sai potentsiaalselt erinevad jäätised kokku pandud, nt pulgaTOM, sinineTOM ja shokolaadiTOM sest ma ei viitsi poodi minna kontrollima, kas on olemas ka mitte-pulga-tomi — aga mingi TOM oleks igal juhul esikohale tulnud)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.