Hapuks läinud uudised

Tehnokratid võtavad sedapuhku mõlemas saatepooles hetke hapuks läinud uudised — kell 1233 räägime eelmisel nädalal teatavaks saanud poole-miljonindast internetikasutajast ja muudest numbrites mõõdetavatest trendidest ja kell 1033 m-rakendustest millega meid viimastel nädalatel on õnnistatud.

Numbrite teemal:

Euroopa Komisjoni raport toetab avatud lähtekoodiga tarkvara, nagu kirjutab kuro5hin: “Free” as in “Market”. Muideks, Kuro5hin’is on viimastel päevadel jooksnud üsna huvitav lugu special ops teemal, vt näiteks Modern Warfare: Special Operations, Operation Eagle Claw Part V (lingid varasematele osadele leiad sealtsamast).

Lisaks: vaata, mida Reuters arvab mobla+kaamera liidust: Camera-Phone Combos Face Uncertain Reception; ja siis vaata mida vahvat KUKU reporterid sellega teevad: nipernaadi.kolhoos. Ja saada ise kah pilte: cc.kolhoos. Ja veel: Scan your way to the web with a camera mobile phone.

Ja midagi lõbusat kah, tasuta kontoritarkvara vallast: Word Perhect.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.