Natuke uudist tänase saate …

Natuke uudist tänase saate jaoks, osalt sellist… vanemat uudist, eelmise nädala jätkuks:

Forget nukes, Pakistan wants flash worm! [ vmyths.com ]

News.com on EFF’s network-sharing-friendly ISP list

SpamAssassin Pro. “for MS Outlook 2000/XP is built on the most popular and successful anti-spam filtering software available: SpamAssassin.” ($19.95) [via evhead.com]

The Register says that the MPAA’s Jack Valenti is hedging on the Berman bill. “Somehow, Valenti failed to impress on the over-eager Berman’s mind that this legislation is for media giants only.” [via scripting.com]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)