CBDTPA

Meeldiva üllatusena ilmneb, et Tehnokratt ei olnud eile teps mitte ainus koht, kus CBDTPA päevateemaks oli. TheRegister võtab pealkirja MS defies Hollywood DRM Intifadah all kokku “Microsofti tehnoloogia-essee” kus muuhulgas mainitakse, et tarkvaratööstus saab vaatamata üsna levinud piraatlusele siiski hakkama ja soovitatakse ka Hollywoodi omadel keskenduda rohkem sellele, kuidas oma sisu paremini jagada.

NYTimes kirjutab aga sellest, et Broadcast Protection Discussion Group (mille peale Hollywood kangesti lootis) ei suutnud teps mitte käia välja lahendust, kuidas kõike CBDTPA’s nõutut siiski realiseerida: Hollywood Has a Setback in Controls for Digital TV.

Ja veidi lihtsalt eilse täienduseks: ümisemise teemal loe TheRockAllTimes’ist (via bOingbOing), CBDTPA teksti leiab näiteks Cryptome’st lehelt nimega broadbandits.html, sealtsamast leiab ka viite väga heale kokkuvõtvale artiklike Wired’is: Anti-Copy Bill Hits D.C. (eriti kokkuvõtvalt: “Future MP3 players, PCs and handheld computers will no longer let you make all the copies you want.“)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.