Pühap ETVs: Broadband jne

#

Seekordse saate algusesse tekkis mul kange soov pista messi-eelse meeldetuletusena endale (ja teistele) kohustus lugeda uudiseid ja veidi hais ninna saada toimuva osas, sest meie kallis Eestimaa on suht seisev vesi selles osas. Niisiis, minu lemmik-allikad:

  • The New York Times’i tehnoloogiarubriik — annab sellise üldpoliitilise ettekujutuse asjadest (tasuta registreerumine vajalik)
  • Infoworld — värksed uudised koos asjaliku analüüsiga
  • The Register (nüüd ka USA versioon) — tõelised raipesööjad, teavad alati täpselt millise kondi pärast kraaksuda tasub
  • CNet — ohtralt uudiseid, täpsemalt öeldes nii ohtralt, et raske aru saada mis oluline ja mis mitte
  • Slashdot — meie minut.ee esi-isa (eriti just softi osas), tõeline inim-jõuline uudistemootor, vahest veidi liiga Linuxi-keskse maailmavaatega keskmise kasutaja jaoks

Aga neil kõigil ei jaksa niisama silma peal hoida. Soovitaks proovida paari uudiste-voo ehk RSSi-lugemise softi nagu näiteks:

Mõlemaga tuleb rida uudistevooge juba ka kaasa, lisa leiab:

Broadband

Selle teema kohta leiab lisaviiteid Petskrati ajaveebist, mõned nopped:

Dokumendifoto

Selle teema kohta võib lugeda pikemalt näiteks minu prepressiloengute materjalidest, vt http://marvetaarium.uniprint.ee/prepress

USBga 2 arvutit kokku

Nagu mainitud, on selleks vaja spets-kaablit millel keskel ka veidi elektroonikat. Laenasin selle Ordist, aga küllap leiab mujaltki. Lisalugemist: USBga 2 arvuti võrgutamine, USBst veidi laiemalt, kaablitest, http://www.usbman.com, USB2.0 — vt selle kohta ka PCMag väga head lugu.

Midagi veel? Pets on 12-18.03 Hannoveris CeBITil, ehk et kes kah sinnakanti satub on igati teretulnd Tehnokrati jaoks messi-muljeid avaldama ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.